10

Apr

2021.

2021. UKRATKO

 

Šta reći? Prvo i osnovno: I ove godine veliko hvala našim klijentima na ukazanom poverenju.

Još jedna distribucija je iza nas.

VIDI SLIKE OVDE.

Još jedna je godina iza nas. Sumiramo utiske, a oni su više nego pozitivni. Sadni materijal prvoklasan i klijenti zadovoljni (osim onih retkih koji nisu još shvatili da mora kolko tolko da se na početku potrude i da nije to samo "bocni pa posadi").

Mreža PLANTO udruženja broji već sada oko 1200 članova i više od 600ha pod paulovnijom, na šta smo izuzetno ponosni. A upravo to i jeste poenta cele priče, po principu, što nas je više, to smo jači. To se već sada veoma konkretno odražava na terenu, jer upravo nam vi dajete kupovnu moć da možemo da utičemo na cene i kvalitet sadnica. Zato i jesmo 30% posto jeftiniji od konkurencije. Konkurencija koja se u međuvremenu iskristalisala - nestali su prevaranti (setite se afere "Kruševac") dok je sve manje divljih proizvođača paulovnije iz semena. Zato razmislite dobro i proveravajte budućeg dobavljača na jedini efikasan način: tražite od njega reference i da vam pokaže postojeće zasade.

Pun pogodak je bila odluka da uvedemo i uslužne sadnje po principu "KLJUČ U RUKE" kao i postavljanje sistema za navodnjavanje "KAP PO KAP". Sve to, više nego prihvatljive cene i dodatna garancija na klijavost sadnica koju tom prilikom Planto daje svojim klijentima, obezbeđuje kupcima neophodnu sigurnost u pametno uloženi novac i vreme.

Planto je ove godine potvrdio svoju lidersku poziciju svojim rezultatima, posađenim hektarima i posvećenošću svojim klijentima.

A sada, idemo dalje, mart se bliži i uskoro će nova distribucija. Još uvek ima količina za prolećne sadnje ali budite reaktivni. Ne zaboravite da su količine InVitro plantažnih sadnica jasno definisane i da ih treba rezervisati na vreme. Zato ... 065-2501045. Vidimo se i u 2020. godini.

Srećne novogodišnje praznike i uspešne zasade u 2022. godini želi Vam Vaš Planto.