Shang Tong

PLANTO PONUDA

Planto svojim klijentima nudi različite usluge i proizvode vezane za Paulovniju. Kod nas možete naći najkvalitetniji sadni materijal dobijen InVItro razmnožavanjem namenjen uzgoju : za drvnu eksploataciju, biomasu, ishranu stoke, kao i  rasad iz semena ili iz reznica za hortikulturu i pčelarstvo. Nudimo i reznice za samostalno razmnožavanje. Uz svaku porudžbinu dobijate i adekvatno uputstvo sadnje i tehnologiju nege.

Posebne konsultantske usluge su vam obezbedjene u zavisnosti od vaših projekata, i sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u njihovoj realizaciji. Planto, udruženje proizvodjača Paulovnije potražuje i preporučuje plasman proizvoda od Paulownije svojim klijentima grupisanim u okviru naše kooperative.

ДЌepovane sadnice


Razna predavanja i savetovanja su organizovana pod okriljem naših stručnjaka kao i gostiju sa šumarskog instituta i šumarskog fakulteta iz Beograda. I ove godine smo u mogućnosti da vam obezbedimo najbolje cene i najkvalitetnije sadnice dobijene InVitro tehnikom. Ne zaboravite da je to jedini način koji vam garantuje da je vaša sadnica zadržala sve karakteristike koje čine ovo biljku tako posebnom.

PAŽNJA! SADNICE DOBIJENE IZ SEMENA I REZNICE NISU ZA EKSPLOATACIJU. detaljnije ovde

Cena mart-april 2018.:

RukaSadnicaMaj2014_1

jednoipogodišnja hibridna invitro sadnica Paulovnije, slobodnog korena, čepovana,  upakovana u snopovima po 10 komada i spremna za sadnju: 300,00 II kategorija (oko 1,5m) 400,00 I kategorija (od 1,5m do 2,5m) i 450,00 EXTRA kategorija (oko 3m i više). Preuzimaju se kod nas tokom marta ili aprila u zavisnosti od vremenskih prilika. UPIS U TOKU

Cena maj-juni 2018. : cena InVItro hibridne KONTEJNERSKE sadnice Paulovnije je 250 dinara. Sadnice su upakovane u gajbama po 15 komada i spremne za sadnju. UPIS U TOKU

        Cena jesen 2018.: jednoipogodišnje hibridne sadnice Paulovnije, slobodnog korena, čepovane,  u snopovima po 10 komada i spremne za sadnju: 300,00 II kategorija (oko 1,5m) 400,00 I kategorija (od 1,5m do 2,5m) i 450,00 EXTRA kategorija (oko 3m i više). Preuzimaju se kod nas tokom novembra (u zavisnosti od vremenskih prilika). UPIS U TOKU ISKORISTITE DODATNIH 10% AKCIJSKOG POPUSTA NA JESENJE HIBRIDE ZA UPIS DO 30.APRILA 2018. VIŠE O TOME OVDE

cena je izražena po komadu.

cepovane sadnice extra klasa

USLOVI KUPOVINE:

  • Sadnice se prodaju po 10 (čepovane) ili 15 komada (kontejnerske), onako kako ih i mi dobijamo iz instituta.
  • Od 100 komada klijent dobija uskladjeni KOLIČINSKI POPUST DO 20% (5% na 100 komada, do 20% po hektaru)
  • Za veće količine (iznad 600 komada), cene po dogovoru.
  • Sadnice se preuzimaju na lice mesta osim jesenjih koje mogu da se šalju pouzećem. Ipak sugerišemo svima koji mogu, da nas obidju.
  • Možete rezervisati sadnice putem mejla (u kontakt formi) ili na telefon (+381) 065-2501045.
  • Rezervacija se aktivira kada klijent uplati minimum 30% avansa kao garanciju preuzimanja robe (pogledajte instrukcije plaćanja ovde).

Za sve ostale informacije nazovite nas na 065/250-10-45 i 061/289-84-07 ili nas kontaktirajte mejlom.


NOVO: UKRASNE SADNICE PAULOVNIJE. Sadnice dobijene iz semena i reznica ISKLJUČIVO namenjene pčelarima i za hortikulturu. Sadnice se isporučuju u kontejnerima tokom celog vegetativnog perioda. PAŽNJA SADNICE DOBIJENE IZ SEMENA I REZNICE NISU ZA EKSPLOATACIJU. Cena 150 dinara (cena ista tokom cele godine bez obzira na starost i veličinu i količinu)