Shang Tong

PLANTO PONUDA

Planto svojim klijentima nudi različite usluge i proizvode vezane za Paulovniju. Kod nas možete naći najkvalitetniji sadni materijal dobijen InVItro razmnožavanjem namenjen uzgoju : za drvnu eksploataciju, biomasu, ishranu stoke, kao i rasad iz semena ili iz reznica za hortikulturu i pčelarstvo. Nudimo i reznice za samostalno razmnožavanje. Uz svaku porudžbinu dobijate i adekvatno uputstvo sadnje i tehnologiju nege.

Posebne konsultantske usluge su vam obezbedjene u zavisnosti od vaših projekata, i sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u njihovoj realizaciji. Planto, udruženje proizvodjača Paulovnije, potražuje i preporučuje plasman proizvoda od Paulovnije svojim klijentima grupisanim u okviru naše kooperative. Od projektovanja do realizacije, vodimo vas kroz sve faze do vašeg konačnog zasada. Pružamo i mogućnost sadnje po principu "ključ u ruke"


Razna predavanja i savetovanja su organizovana pod okriljem naših stručnjaka kao i gostiju sa šumarskog instituta i šumarskog fakulteta iz Beograda. I ove godine smo u mogućnosti da vam obezbedimo najbolje cene i najkvalitetnije sadnice dobijene InVitro tehnikom zahvaljujući našoj saradnji sa Institutom za Voćarstvo - Čačak. Ne zaboravite da je to jedini način koji vam garantuje da je vaša sadnica zadržala sve karakteristike koje čine ovo biljku tako posebnom.

PAŽNJA! SADNICE DOBIJENE IZ SEMENA I REZNICE NISU ZA EKSPLOATACIJU. detaljnije ovde

Cena mart-april 2022.: jednoipogodišnja hibridna invitro sadnica Paulovnije, slobodnog korena, čepovana, upakovana u snopovima po 10 komada i spremna za sadnju: 300,00 veličina M (oko 1,5m) 400,00 veličina L (od 1,5m do 2,5m) i 450,00 veličina XL (oko 3m i više).Preuzimaju se kod nas tokom marta ili aprila u zavisnosti od vremenskih prilika. UPIS U TOKU

Cena maj-juni 2022. : cena InVItro hibridne KONTEJNERSKE sadnice Paulovnije je 250 dinara. Sadnice su u čašama 7x7cm, upakovane u gajbama po 15 komada i spremne za sadnju. UPIS U TOKU

Cena jesen 2022.:jednoipogodišnje hibridne sadnice Paulovnije, slobodnog korena, čepovane, u snopovima po 10 komada i spremne za sadnju: 300,00 veličina M (oko 1,5m) 400,00 veličina L (od 1,5m do 2,5m) i 450,00 veličina XL (oko 3m i više).Preuzimaju se kod nas tokom novembra (u zavisnosti od vremenskih prilika). UPIS U TOKU ISKORISTITE DODATNIH 10% AKCIJSKOG POPUSTA NA JESENJE HIBRIDE ZA UPIS DO 30.APRILA 2019. VIŠE O TOME OVDE

cena je izražena po komadu.

USLOVI KUPOVINE:

  • Sadnice se prodaju po 10 (čepovane) ili 15 komada (kontejnerske) ili po dogovoru.

  • minimalna količina 20komada.

  • Od 100 komada klijent dobija uskladjeni KOLIČINSKI POPUST DO 20% (5% na 100 komada, do 20% za 800 komada)

  • Za veće količine (iznad 800 komada), cene po dogovoru.

  • Kontejnerske sadnice se preuzimaju na lice mesta, čepovane mogu da se šalju pouzećem. I

  • Možete rezervisati sadnice putem mejla (u kontakt formi) ili na telefon (+381) 065-2501045.

  • Rezervacija se aktivira kada klijent uplati minimum 30% avansa kao garanciju preuzimanja robe (pogledajte instrukcije plaćanja ovde).

  • Moguća sadnja "ključ u ruke" po dogovoru.

Za sve ostale informacije nazovite nas na 065/250-10-45 i 061/289-84-07 ili nas kontaktirajte mejlom.

NOVO: UKRASNE SADNICE PAULOVNIJE. Sadnice dobijene iz semena i reznica ISKLJUČIVO namenjene pčelarima i za hortikulturu. Sadnice se isporučuju u kontejnerima tokom celog vegetativnog perioda. PAŽNJA SADNICE DOBIJENE IZ SEMENA I REZNICE NISU ZA EKSPLOATACIJU. Cena 150 dinara (cena ista tokom cele godine bez obzira na starost, veličinu i količinu).